Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Végre egy ember, aki nem fél Vágó Istvántól!

2009.06.16

Vágó Istvánt tekinti egyik példaképének Kovács Áron. A két televíziós még tíz évvel ezelőtt ismerkedett meg egymással, amikor a kvízmester a Kifutó című műsort vezette, az Áll az alku jelenlegi házigazdája pedig a mókamester feladatát látta el ugyanott.

 

Kisebb pánikhangulatot keltett a TV2 egyes műsorvezetőiben Vágó István érkezése. Szerintük logikus, hogy a kvízmestert azért szerződtette a csatorna, hogy produkciót adjanak neki, amiből az következik, hogy mások ugyanakkor elesnek egy lehetőségtől. Kovács Áron velük ellentétben örül a senior műsorvezető érkezésének.

"Félnivalója csak annak lehetne, aki eleve abban a műfajban tevékenykedik, mint Vágó István. Nálunk viszont eddig ilyen műsorvezető nem dolgozott" - mesélte a Napi Ásznak az Áll az alku házigazdája, majd bevallotta: Vágót tekinti egyik példaképének.

"Magyarországon manapság szinte nincsenek már televíziós személyiségek. Én sem vagyok az. Gyakran színészek vezetnek műsorokat, ami nem helyes. Vágó Istvánt a szakma valódi egyéniségének tekintem, ő egy asztalhoz ülhetne Déri Jánossal és Antal Imrével" - méltatta Áron a kvízmestert.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.