Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rá lehet csapni egy csaj fenekére...

2009.04.15

A TV2-n futó Mr. és Mrs. A sztárpár-show című műsor érdekes eredményeket hozott. A játékban házaspárok vetélkednek egymással, a férjeknek és feleségeknek olyan kérdésekre kell válaszolniuk, amelyekből kiderül, mennyit tudnak a másikról. Talán senki sem hitte volna, hogy az eddigi házaspárbajt vérbeli macsók nyerték.

 

Ganxsta Zolee - lazaság
"Ebből is látszik, hogy az nyer, aki nem görcsöl, és az, aki nem akar kétségbeesetten nyerni. Hogy jó férj vagyok-e? Azért ez a dolog biztosan hagy kívánnivalót maga után, de úgy kezelem Mónikát, hogy azért neki jó legyen. Az biztos, mindenképpen igyekszem jó apa lenni."

Kovács Áron - egyensúly
"Rá lehet csapni egy csaj fenekére a bárpultnál, de a lényeg, hogy az ne legyen fontosabb, mint a család. A merészebb nők bevállalják a mozgalmasabb életű férfit. Mi állandó kihívásban élünk, amit bizalommal vagy szeretettel, vagy a kettővel együtt lehet tolerálni. Aki ezt megteszi, az kap egy szerető férjet."

Sipos Peti - természetesség

"Sokan azt gondolják, a rosszfiúk olyanok otthon is, mint a képernyőn vagy a színpadon. Holott otthon ugyanúgy tudnak normális férjek, apák lenni. Van, aki óriási harmóniát füllent a családi életéről, és nem is biztos, hogy úgy van. A rosszfiúk természetesek, nem játsszák el, hogy ők angyalok."

 

-Vikus-

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.