Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Piásan, lányokkal ébred Áron

2009.10.26

 

BUDAPEST ‒ Eszeveszett bulizás után, két ledér hölgy társaságában ébred egy luxusszállóban Kovács Áron a bankigazgató telefonhívására.

 

Az összes haverja meg van róla győződve, hogy ez igaz, és megvoltak neki a lányok, még annak ellenére is, hogy tudják, ez csak film, ami a holnap este a TV2-n induló Áll az alku népszerűsítésére készült.

Kép

- Olyanért irigyelnek, ami nincs - meséli vigyorogva Áron. - De jólesik, hízik a májam. Nem érdekel, ki mit gondol, olyan stabil alapokon nyugszik a házasságom, hogy ezt meg sem érzi. Ráadásul Áron absztinens, soha nem vesz magához semmilyen alkoholos italt, utálja az ízét. A bulikon mégis úgy viselkedik, mint aki már alaposan felöntött a garatra. - Nem volt gond eljátszani az ittast, hiszen minden haverom iszik. Egyébként olyankor azt hiszik, én vagyok a legrészegebb, mert átveszem, megteremtem magamnak a hangulatot. Egyébként józanul is olyan vagyok, mint aki benyakalt másfél liter rumot, kirúgom a ház oldalát.

Áron ezt a laza felszabadultságot hozza majd az új Áll az alkuban, már nem nyomasztja az előző, Gundel-féle széria sikere. Bátran továbblép úgy, ahogy azt a saját habitusa diktálja.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.