Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Önző voltam, de megváltozom..

2009.05.30

Áron ma befutott műsorvezető és sikeres üzletember. A felesége nélkül mindez nem ment volna, de Gabi álmairól kevés szó esett. Áron most döbbent rá, hogy önző volt, és nem csak ő van a világon!

 

Azt mondják, minden sikeres férfi mögött áll egy nő. Ez Kovács Áronra is biztosan igaz, csakhogy ő ezt mostanáig a világ legtermészetesebb dolgának tartotta. A Mr és Mrs forgatása alatt azonban rádöbbent valamira a 36 esztendős sztár: nem olyan magától értetődő, hogy mindig az ő vágyai teljesüljenek, mindig az ő akarata érvényesüljön...

 

Áron tükröt tartott maga elé, s amit látott, nem tetszett neki. "Be kell látnom, önző vagyok abból a szempontból, hogy mindig meg akarom valósitani magam, karriert akarok csinálni.! - ismeri el.- Bár soha nem épitettem tudatosan a karrieremet, a kinálkozó lehetőségek közül mindig azt választottam, amelyikhez kedvem volt, amelyik valódi kihivást jelentett, akámennyit fizettek is érte."

Áronnak mégis minden bejött: nemcsak műsort vezet, rendezvényeken konferál, hanem felépitett és sikerre vitt egy kreativ ügynökséget is. Igaz, hosszú éveken át éjjel-nappal dolgozott, több lábon póbált állni, hogy sok pénzt keressen.

 

Eközben ismerte meg Gabit, összeházasodtak, majd gyerekük született. Áronnak, miközben a karrierjét épitette, eszébe sem jutott, hogy esetleg a feleségének is lehetnek ambiciói, elvégre már nem a konyha a nők egyetlen megmutatkozási lehetősége.  "Gabi sikeres sminkes, dolgozott filmforgatásokon, szerettek vele lenni az emberek - meséli Áron. - Képzett kozmetikusként nyilván sokszor eszébe jutott, hogy saját szalont nyithatna. De mindig úgy alakult, hogy az én álmaim valósultak meg, pedig Gabi sem gyenge személyiség. Mindenben támogatott, levette a vállamról az otthoni terheket. Ő intézte mindazt, ami egyébként az én feladatom lett volna. Nem emlékszem például olyasmire, hogy egyszer is én hvtam volna ki a szerelőt."

Azért Áron, főleg amióta megszületett a kisfia, igyekszik több időt tölteni a családjával. Ráadásul felesége is figyelmeztette, hogy a sok munka előbb-utóbb az egészsége rovására megy. Vagy a kapcsolatukéra...

 

Ez volt az a pillanat, amikor Áron elgondolkozott. "Ez volt az első jele annak, hogy itt az ideje lassitani, hiszen semmi nem ér annyit, hogy elveszitsem gabit. Mi tökéletesen kiegészitjük egymást, jó csapatot alkotunk immár egy évtizede, ezt nem szabad kockáztatni" - mondja Áron.

A népszerű műsorvezetőben a Mr és Mrs bajnokok hetének forgatása során érlelődött meg, hogy a jövőben önzetlenebb és figyelmesebb lesz. És az elhatározást rögtön tett követte. "A műsor fődija egy Fod Mustang sportkocsi, és bár nem vagyok egy autóőrült, ez azért az én szivemet is megdobogtatta. Gabinak azonban nem tetszik a kocsi, ő inkább a másik fődijat, a gyémánt nyakéket szeretné. Ezen elvitatkoztunk egy darabig, mig végre megértettem, mit kell tennem, hogy ne ismét az én akaratom érvényesüljön. Úgyhogy megbeszéltük, ha mi nyerjük a fődijat, a nyakéket választjuk.

 

Áron és Gabi a megismerkedésük után két héttel már együtt laktak, a lányka mégis további kilenc évet kellett várnia, hogy kedvese megkérje a kezét. Persze akkor is Gabi hozta szóba a dolgot, egy "mi lenne, ha összeházasodnánk?" - kezdetű beszélgetéssel.

 

-Vikus-

Tudom, van benne gépelési hiba, de a billentyűzetem nem tud hosszú i betűt irni, szal bocsi. :-)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.