Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Meztelenül motorozott

2008.07.26

A Popdaráló második adásában tett ígéretet Kovács Áron arra, hogy ha Erika – aki éppen a döntőben szövegelt – elviszi a fődíjat, meztelenül fog salakmotorozni a Margitszigeten. Az ifjú hölgy elvitte a hárommilliós fődíjat, így hát Áron is állta a szavát. A bolondok napi motorozás után exkluzív interjút adott a tv2.hu-nak.

Hogy jutott eszedbe egyáltalán, hogy ilyen ígéretet tegyél, mert valljuk be, nem szokványos tétje volt ennek a fogadásnak.

Poénnak szántam az egészet. Eszembe jutott egy szólás-féleség, ami valahogy így van: „láttam édesanyámat meztelenül salakmotorozni a Margitszigeten”… Magamra vetítettem ezt  a vicces képet, de nem is gondoltam volna, hogy ez lesz belőle. Láttam a kezemben lévő kártyán felsorolva, hogy milyen számok következnek a döntőben. Volt köztük olyan, ami még rajtam is kifogott volna, ráadásul nem is a legnagyobb slágerekről volt szó. Arra gondoltam, ez a fiatal gyönyörű lány ennyiféle rock-dalt nem tud majd, de amikor mondta, hogy miként áll a Hooligans-hez, már éreztem, ez bukta lesz számomra, hát az is lett.

Volt olyan pillanat, amikor megfordult a fejedben, hogy ezt az ígéretet mégsem váltod be?

Nem, már ott eldöntöttem, hogy másnap délben akkor ott találkozunk. Az ígértem szerint ott is lettem volna, de esett a hó és ezért lefújtuk, ám jött a bolondok napja, meg jobb idő is volt, ezért kedden váltottam be az ígértemet. Azt azért leszögezem, hogy nem így akartam hírességgé válni. De - és most egy kicsit komolyabbra fordítva a szót – ebben az országban senki sem vállalja a következményét semminek. Én is megtehettem volna, de én szavamat tartó ember vagyok, és ha valami elhangzik adásban, amit ugyan poénnak szánok, de végül visszaszáll rám, akkor azt igenis emelt fővel vállalom, és amúgy meg az vesse rám az első követ, aki még soha semmilyen őrültséget nem csinált az életében.

Milyen volt meztelenül salakmotorozni?

Kellemetlen volt, hideg volt, tök ciki volt ott vetkőzni, ráadásul nincs is modell-alkatom. Valljuk be, meztelenül motorozni hülyeség, ráadásul még a motorház is megégetett. És hát próbáljon meg bárki egy kézzel motorozni…

Amúgy az életedben, hogy állsz az őrültségekhez?

Minden baromság, minden extrém dolog jöhet, amihez csak bátorság kell, abban bármikor benne vagyok. Mindig is én voltam a főbevállalós, de ennél nagyobb állatságot még nem csináltam, szóval ez volt eddigi életem legnagyobb őrültsége.

Gál Kata

-Vikus-

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.