Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Meztelen motorozás

2008.07.19

 

A Popdaráló műsorvezetője ígéretet tett az egyik versenyzőnek: ha az adott dal szövegét is tudja, akkor meztelenül fog motorozni a Margit–szigeten. Áron megtartotta a szavát, s ezzel komoly sikert aratott a hölgyek körében.

– Ahogy megjelent az újság, a feleségemet felhívták a barátnői, mondván, nem is tudták, hogy ilyen jól ment férjhez – nevetett Áron, aki szerint az asszony cseppet sem neheztelt rá az őrült mutatvány miatt, csak nevetett rajta.

 
– Azt mondta az apukám, hogy a szavahihetőség a legfontosabb. Ha ekkora marhaságot ígértem, akkor is be kell tartani. Erre tanított egész életemben. Olyat viszont soha nem mondott, hogy ne motorozzak meztelenül a Margit-szigeten. A barátaim már meg sem lepődtek a fotó láttán, csak azzal vicceltek, hogy egyik nap így látnak a lapokban, a másik nap pedig tisztes családapaként feszítek a magazinok oldalain. Hiába, én egy rock and roll apuka vagyok. Minden oldalamat megmutatom a nézőknek – mondta Áron, aki a TV2 péntek esti Popdarálójában talán újabb titkáról rántja le a leplet.

De nem csupán felesége, édesapja is büszke volt rá, amikor megpillantotta pucér fotóját az újságban.

 

Forrás: Bors magazin

 

-Vikus-

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.