Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Megszeppent volna?

2009.05.10

A műsorvezető az Áll az alku előtt sokkal vagányabb volt.

 

A poénkodós Kovács Áron mintha megszeppent volna az Áll az alkuban. A műsorvezető szerint az Alku teljesen más stílust kíván, mint amit eddig megszoktak tőle a nézők.

– A popdarálós stílus ledarálná a műsort – magyarázza fazonváltását Áron. – Hejehuja, csapjunk bele, nyisd a táskát! – ez itt nem megy, mert ez a műsor nem rólam, hanem a játékosról szól. A Popdarálót egyedül vezettem. Most nem kezdhetek el nagy hangon showmankedni, mert nem rólam szól. Ráadásul abszolút játékosfüggő, hogy milyen a hangulat. Itt van, aki csak szerepelni akar a tévében, és van, aki anyukája agyműtétjére gyűjt.

Kép

Áron példaként hozza a szőke ózdi kislányt, akinek meghalt az édesapja, és banki tartozást örökölt. – Amikor kinyitotta a 21 milliós táskát, azt nem üthettem el egy poénnal, az neki dráma volt – idézi fel. A műsor előző szériáját Gundel Takács Gábor vezette, aki azóta átigazolt az m1hez. – Gundel felhívott, és én imádtam érte. Mesélte, hogy annak idején volt olyan adás, ami a dobozban maradt. Én vállalom a produkciót. Mint egy új autó: a kezedre esik, mégsem olyan, mint a régi. Ez ugyanaz az élmény, nem estem a szakadékba, de nem is futottam pályacsúcsot.

 

 

-Vikus-

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.