Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Megnémulhat, ha így folytatja

2008.07.26

BUDAPEST – Struccpolitikát folytat a Popdaráló műsorvezetője, aki az orvosok tiltása ellenére továbbra is ugyanolyan lendülettel énekel. Kovács Áron (34) évek óta vezet karaokeshow-kat, saját zenekarában rockzenét énekel, és TV2-s műsorában sem kíméli gyulladásban lévő hangszálait. Pedigamikor először elment a hangja, megijedt, és elment gégészetre, a doki kíméletlen őszinteséggel közölte vele: ha így folytatja, megnémulhat.

A füstös kocsmákban, bárokban való éneklés nem tesz jót a hangszálaknak, és én szinte minden hét végén és még hétköznapokon is karaokebulikat vezettem – mondta a Blikknek a Popdaráló műsorvezetője. – Észrevettem, hogy kezd rekedtessé válni az addig teljesen tiszta hangom, sőt később már előfordult, hogy teljesen elment a hangom, akkor elmentem a gégészetre. Ott kiderült, hogy a folyamatos erőteljes használattól keletkezett két csomó a hangszálamon. Az orvos megmondta: kímélnem kell a hangomat, mert ha így folytatom, örökre elnémulhatok. Megijedtem, de nem tudok csak kicsit énekelni... A műsorvezető tehát továbbra is ugyanazzal a lendülettel énekel a zenekarában és a Popdarálóban is,és nem foglalkozik a műtét lehetőségével sem.

– Az operáció segítene, de heteket kellene kihagynom utána, ráadásul szótlanságra lennék ítélve – folytatta Áron. – Így tehát marad a kockáztatás!

D. G.

 

-Vikus-

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.