Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kovács Áron vacsorája mindenkit bedarált!

2008.08.28

Kár lett volna a tegnapi Kovács Áron-féle menüt kihagyni! A "bonjovis" feelingtől, az úttörő tábortüzes életérzésen át, egészen az egy perces bálvány - (Kozsó) imádatig, minden a terítéken volt!

Amikor Áront a piacon láttam, és éppen a zöldségekkel ismerkedett, egy kicsit aggódni kezdtem a menü miatt. Nagyon meg akkor estem pánikba, (a házigazdával együtt), amikor a konyhai segédeszközöket sorra ismeretlenként "üdvözölte". Sikerült is habbá vernie a konyhát a "botmixernek" nevezett habverővel. Felkoncolta a paprikát, kifehérítette a "csirkegazdaságot", miközben a nagy izgalomtól "széjjel vágta az ideg". Persze néha a bográcsban fortyogó gulyásra is rápillantott, a zenekari próbák közben. Merthogy fantasztikus meglepetéssel, saját zenekarával várta a vendégeit.

Hogy a rockeres ráhangolódás is meglegyen, az előző adásban kiosztott tetkominták voltak a belépők.

Demcsák Zsuzsa jól tippelt; bográcsozós hangulat várta őket a természet lágy ölén.

Kozsó pedig könnyekig hatódott, amikor sajátkészítésű tüzes bodzaszörppel kínálta a figyelmes házigazda.

Behabzsoltak mindent (kivéve Réka a levesből a krumplit és a tésztát), és sűrűn dicsérték a "popdaráló" főzőtudományát.

A hangulat akkor hágott csak igazán a tetőfokára, és kezdett "zenés-táncos" örömünneppé fajulni, amikor a jó gazda dalra fakadt . Jó volt nézni, amikor Azurák gitárt kapva a kezébe kemény rockerré avanzsált a "Jump"-ra, és Zsuzsa is önfeledten élvezte a Bon Jovi nótát. Hát amikor még ajándékul a laza gazda édesen elbúgta az "Is this love" c. örökzöld dalt. Azt hittem egy pillanatra, hogy le is cseréli majd Rékát...

De nem! A Rékával való poénos flörtölés tovább folytatódott... Láthatóan arra próbálta rávenni szíve hölgyét, hogy "Apácska árnyékából kilépve, végre a napfényre röppenjen...".

A napok óta tartó románc azonban Áron részére nem marad következmény nélkül. Éppen a tegnap reggeli műsorban láttam, amint Norbi holtfáradtra tornáztatta "riválisát"...

Kozsót sem bántotta senki (sőt, kerek egy percig mindenki dicsérte), s ettől a szamuráj le is vágta megkönnyebbülten saját, "Csak a csillagok " szerzeményét  Áronnal duóban, - dögös rockosan.

"Nem ártott a dalnak ez a feldolgozás" - jegyezte meg halkan és kissé epésen Azurák.

A remek hangulatot csak Áron heves "döntése" árnyékolta be, amikor Rékát nem fel, hanem a földre húzta. Játékból. Ez egy kicsit "sokk" volt Norbi asszonyának.

Szóval ez egy kerek este volt! Jó volt látni, ahogyan a harmadik napon mindenki felszabadultan és jókedvűen mulatozott, mellékesen jól is lakott.

Áron most mindenkit "bedarált"!

 

-Vikus-

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.