Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kovács Áron üzeni: „Akinek nem tetszik, kapja be!”

2008.08.21

A Hal a tortán Best of-hetet Kovács Áron, a Popdaráló című műsor egykori házigazdája nyitotta, nem túl nagy sikerrel. Legnagyobb problémája, hogy vacsoratársai nem ismerkedtek és szerinte nem érezték jól magukat. Az erőművész Fekete Laci, a nagyszájú Ganxsta Zolee, a Nagy Ő Molnár Anikó és az énekes Szandi a hét többi napján bizonyíthat.

 

A nemrég véget ért Hal a tortán első évadja után a nézők kérésére szavazást rendeztek a TV2 illetékesei. Az elmúlt műsorok legsikeresebb „sztárszakácsai” emlékezetes alakításuk miatt még egy lehetőséget kapnak a bizonyításra.

 

Kovács Áron, követve az eddigi műsorok nem mindennapi menetét, egy budapesti strandon rendezte meg vacsoráját, ahová a sztárok már fürdőfelszerelésben érkeztek. Szükség is volt az úszóhacukára, hiszen a műsorvezető elintézte, hogy a teljes strand területét használhassák és még a hullámfürdőt is bekapcsoltatta szörfoktatás címén, hogy vendégei kedvére tegyen. A várt siker azonban elmaradt.

A műsorvezető délutáni napfürdőzéssel kezdett, majd a helyi büfék felé vette az irányt. Előételnek lángost, főételnek kolbászt kenyérrel, desszertnek pedig palacsintát sütött egy strandbüfé konyháján. A vendégek megérkezése után Kovács Áron egy szörfoktatóra bízta társait, akik közül Szandinak majdnem sikerült elsajátítania a sport fortélyait. A többiek azonban folyamatosan kritizálták a medence szélén magát hivatásos életmentőként emlegető Kovács Áront.

 

A vacsora szintén hasonló hangulatban telt, ám Kovács nem értette, mi a hiba. Vendégei az ételekkel is nagyon kritikusak voltak, amit Áron csak ezzel a mondattal kommentált: „Aki nem tudja magát jól érezni, az kapja be!”

 

Kovács Áron szerint ez a műsor arról szól, hogy a szereplők megismerjék egymást, egymás szokásait és jó hangulatban eltöltsenek egy estét. Maga is bevallja, hogy a főzőtudományával nem tudta volna teljesen levenni a lábukról társait, ezért próbálkozott a hullámmedencével és a csúszdával.

 

Kedden Fekete Laci dalra fakad, így boldogítva Szandit és Molnár Anikót, akinek sajnos nem sikerül elbűvölnie főzőtudományával az erőembert. Szandinál a vacsorát gyermekei teljesen felforgatják, a hét végén pedig Ganxsta Zolee leitatja a cukorbeteg Kovács Áront.

 

-Vikus-

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.