Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kovács Áron már ismeri a titkot - ki lehet a bankigazgató?

2009.04.30

Egyszerre van nehéz és könnyű dolga Kovács Áronnak a TV2 műsorvezetőjének, hiszen hétfőn induló műsora, az Áll az Alku igen jól ismert és népszerű formátum, mely 2004-től 2006-ig sikeresen futott a TV2 képernyőjén Gundel Takács Gáborral. Áron azonban nem összehasonlítható az általa igen tisztelt műsorvezetővel, hiszen személyiségük és stílusuk is teljesen más.

 

Ami megegyezik a "régi"-vel, az a 21 játékos és a 21 táskát tartó csinos lány és az alapszabályok sem változtak. Kihagyhatatlan elem a bankigazgató is, aki azonban - ha lehet - az elmúlt három évben csak még jobban megkeményítette a szívét és az a célja, hogy bankjából még kevesebb pénzt vigyenek el. Ezért aztán mindent tud a játékosokról. Ismeri a gyenge pontjukat, tudja, mi után vágyakoznak a leginkább, tisztában van családi állapotukkal és még a legtitkosabb álmaikról is tudomást szerzett. Bankigazgatóként - a játék különböző fontos pontjain - , pedig mindezen tudását be is veti és igen csak kísértésbe hozza majd az álom nyereményért játszó versenyzőt. Üzeneteit nem csupán a játék vezetőjével, Kovács Áronnal közli telefonon, hanem két csinos bankasszisztens is a rendelkezésére áll, akiket rendre a stúdióba szalajt.

"Biztos sokan irigyelnek ezért a munkáért a férfitársaim közül, de el kell mondanom, hogy huszonhárom nővel elbírni még egy forgatáson sem könnyű - nevetett Áron. - Ennél mindenképpen izgalmasabb azért, hogy én már ismerem az új játékosokat, akik május 4-én játszanak először, sőt a bankigazgatóval is volt már pár csörtém. Sem nekem, sem pedig a versenyzőknek nem lesz könnyű dolga. Én - szerepem szerint - segítek a tárgyalásokban, sokszor azonban az ördög ügyvédjeként érvelek. Nagyon összetett a munkám, hiszen műsorvezetőként sem tudom kivonni magam azok alól az érzelmi hatások alól, amelyeket egy- egy játék, vagy játékos vált ki belőlem. Sok helyről és sokféle céllal érkeztek az Áll az Alku versenyzői, nagy részük nem csupán a meggazdagodásért játszik, hanem álmaikért, amelyek megvalósításának fontos eszköze a pénz. De mi van akkor, ha az álmaikat is ismerjük? Hogyan döntenek majd? - kérdezi a műsorvezető.

A válasz hétfőtől a TV2 képernyőjén!

 

 

-Vikus-

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.