Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Feljelentették...

2008.07.27

BUDAPEST – Nem tudja, hogy sírjon-e vagy nevessen Kovács Áron (34). A Popdaráló műsorvezetőjét ugyanis feljelentették a meztelen motorozása miatt. Az ügy pikantériája azonban az, hogy az ismeretlen feljelentőnek nem azzal volt problémája, hogy nem volt rajta ruha, hanem az zavarta, hogy nem viselt bukósisakot.

 

Egy elvesztett fogadás okozza a vesztét Kovács Áronnak? A Popdaráló műsorvezetője április elején ugyanis emiatt ült anyaszült meztelenül motorjára a Margitszigeten. A televíziósban akkoriban még felmerült, hogy később esetleg megbüntethetik „bőrruhája” miatt, de vállalta a kockázatot. Most azonban kiderült, hogy nem pőresége miatt jelentették fel Áront, hanem azért, mert a megtett száz méter közben nem volt rajta bukósisak… – Teljesen kiakadtam, amikor felhívtak a csatornától azzal, hogy feljelentettek – mesélte a Blikknek.

– Újságírók előtt, a Margitsziget egy szállodájának parkolójában mentem száz métert meztelenül… Nem veszélyeztettem senkit, legfeljebb magamat azzal, hogy nem volt rajtam sisak! Ezúton üzenem annak, aki feljelentett, hogy egyelőre a csupasz fenekemről még nem ismernek fel az emberek, csak az arcomról. Nem is értem, hogy képzelheti bárki, hogy egy forgatás közben éppen ezt a részt takarom el! De ha az illető úr ennyire ráér, akkor javaslom neki, hogy jelentse fel Trinityt a Mátrixból, hiszen forgalommal szemben száguldozik, vagy tudnám ajánlani még Kalifornia kormányzóját, Arnold Schwarzeneggert, aki a Terminátorban bukó nélkül motorozik, még lövöldözik is…

Kormos Endre, a Budapesti Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője elmondta: valóban érkezett feljelentés a XIII. kerületi rendőrkapitányságra.

– Közlekedési szabályok kisebbfokú megsértése miatt indult eljárás – tudtuk meg Kormos Endrétől. A szabálysértés maximális büntetési tétele 30 ezer forint lehet, de általában egy figyelmeztetéssel megússzák az első esetnél.

 

-Vikus-

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.