Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egy melegbárban lett szerelmes!

2009.04.06

Áron és a felesége több mint 12 éve házasok, s nincsenek egymás előtt titkaik. Alighanem ezért veszik olyan könnyen az akadályokat a Mr és Mrs műsorában.

 

Több mint 12 évvel ezelőtt történt. Áron maga sem tudta, mi vár rá, amikor engedve barátja kérésének, elindult egy meleg bár felé. "Addig még soha nem voltam ilyen helyen, de aznap este felhívott egy barátom, és nagyon kért, hogy kísérjem el arra a helyre - meséli Áron. - Nem tagadom, meglepett a kérés. Először azt  hittem, rosszul hallok, de aztán megtudtam, miről van szó.

A barátomnak nagyon tetszett egy lány, akiről tudta, hogy aznap este abban a bárban fogja ünnepelni a születésnapját. Volt bennem némi félsz, hogy mit csinálok majd ott egyedül, amíg a barátom és a lány egymással lesznek elfoglalva, ám végül igent mondtam.

Áronnak meg sem fordult a fejében, hogy számára is sorsdöntő lesz ez az este! "Visszagondolva, nyugodtan mondhatom, hogy életem legszerencsésebb döntése volt, hogy amikor engedtem a barátom kérésének." - meséli.

Áron valószínűleg nem tudta, hogy lányok is járnak meleg bárba. Márpedig nem csak az a lány ünnepelte ott a születésnapját, aki miatt odamentek, hanem Gabi is. És éppen ő lett Áron felesége! "Fergeteges volt a hangulat, és minden jelenlévő kapott a lányok tortáiból - emlékezik a műsorvezető. Én akkor szerettem bele Gabiba, amikor átnyújtotta a tortaszeletet. Soha nem felejtem el azt a pillanatot, a mosolya mindörökre belém égett." Áron pedig három éve  már nem csak boldog férj, hanem egy tündéri kisfiú büszke édesapja is.

 

Az ölelése ellenállhatatlan

Míg Áront Gabi mosolya vette le a lábáról, vajon a lányt mi varázsolta el? "Gabi úgy emlékszik, hogy az ölelésembe szeretett bele - és én hiszek neki, mivel semmi okom nincs kételkedni a szavában" - mondja Áron.

 

Róla mondják...

"Pasiként nem az én típusom, de mindig tündéri volt velem. Jólelkű, őszinte, roppant jó fej!" - vallja Dukai Regina.

Kép

-Vikus-

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.