Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Darálja a popot a tévében, de mit gondol a zenéről Kovács Áron?

2008.08.04

Mindig érdekes, amikor egy a szakmai berkekben mozgó ember a kedvenceiről mesél. Áron 13 éves koráig Neoton Famíliát hallgatott, de ekkor 180 fokot fordult és rákapott a Hobo Blues Bandre, de szereti a homlokegyenest más stílusokat is. Ágnes Vanilla József Attila lemezétől kiveri a víz, és az LGT szövegekért is nagyon odavan.

Érdekes, ahogy a showman vélekedik a dalszövegekről: - Mindenben a humort keresem, a görbe tükröt és ahol ezt nem találom meg, ott elégedetlen vagyok. Nem szeretem, ha egy zenekar felcímkézi magát, vagy elkezdi nagyon megfejteni az örök igazságot. A HBB-t is addig szerettem, míg dalaikban volt irónia, humor, és például a Tankcsapda induló stílusában sem tetszett igazából ez "mi vagyunk a rockzenekar" címke. De hangsúlyozom, ők mindig is nagy kedvenceim voltak és most is azok.

Ebből már ki lehet következtetni, hogy Áron régen egy igazi rocker volt, fenékig érő hajjal természetesen.

Ahol a part szakad

A műsorvezető nem akar örökké a nézők soraiban tombolni, szívesen állna a színpadon is, hiszen a tervei között szerepel egy olyan tribute-band életre hívása, amely nem egy bandát testesít meg újból, hanem a ’80-as évek legnagyobb rockslágereit eleveníti fel ismét.

Azért a jóból is megárt a sok, Áron szereti a nyugisabb dolgokat amikor nem dolgozik, mozi barátokkal, stb. Ez nem is csoda, hiszen ahogy ő fogalmazott, a bulizás a foglalkozása, amikor mások szórakozni indulnak, ő dolgozni megy
.

-Zene.hu-

 

-Vikus-

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.