Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Dalt írt Kozsónak

2008.07.27

Kovács Áron dalt írt Kozsónak

Kovács Áronnál kezdőbb szakács kevés volt még a főzőshow történetében: nemcsak családja, de a stáb is segítette, az operatőr főzőtt helyette.

Kovács Áron újságpapíron szeletelte a zöldségeket, de számos bakijával együtt is versenyben maradt. Igaz, romhalmazt csinált a konyhából, másnap takarítás közben édesanyja még a zárt dobozokban is tejszínhabot talált.
Áron még életében nem főzött. „Mindenki súgott, mindenki próbált segíteni, volt olyan, hogy az operatőr keverte meg az ételt, nehogy leégjen!
Olyannyira kezdő vagyok, hogy a zöldséget is újságpapíron szeleteltem, teljesen tönkretettem, de nem vettem elő tálcát.”
Áron a vacsorán kívül meglepetésekkel is készült a többieknek, főként Kozsónak: átdolgozta az énekes egykori slágerét, a Csak a csillagok tudhatják című dalt.
„Kozsó egy igazi popikon. Olyan történetei vannak, amelyek a valóság és a képzelet határán mozognak, ezzel együtt megkedveltem.
Mindenki pozitív csalódás volt egyébként, de a leginkább Rubint Réka. Róla azt hittem, hogy egy üresfejű fittneszbaba, azonban rácáfolt erre. Igazi értelmes, jóeszű, jólelkű nő...” - de Áront láthatóan Schobertné teste nyűgözte le leginkább.
Kovács Áron megerősítette, amit a többiek mondtak: szerinte is lesz folytatása ennek a hétnek, hiszen civilben, kamerák nélkül is szívesen találkozik a társasággal.

 

-Vikus-

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.