Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Áron cukorbeteg

2008.07.27

Kovács Áron, a TV2 Popdaráló című műsorának vezetője őszintén beszélt munkájáról és magánéletéről. A féktelenül élő Áron elmondta: ha nem lenne cukorbeteg, már lehet, hogy nem is élne.

"Kilencéves korom óta vagyok cukorbeteg. Az elején nehéz volt megszokni, cukros táborba jártam nyáron, amit nem szerettem, ezért szóltam anyukámnak, hogy rendes táborba vigyen. Erre azt mondta: tanuljam meg beadni magamnak az inzulint, és betartani az időt." - meséli Áron, aki sokáig úgy érezte, ez a betegség a keresztje, de anyukája arra tanította: ami nem öli meg az embert, az megerősíti. A rocker most már kimondottan örül ennek a betegségnek, mert egyébként szertelen életmódot folytat, és ez egyfajta féket jelent.

"Ha nem lennék cukros, lehet, hogy már nem is élnék. Én vagyok az, aki minden balhéban benne van, és a legjobban húzza a gázkart" - vallja a karaoke-király, aki bármennyire bulizós, egyáltalán nem iszik.

"Nem szeretem az alkohol ízét. Volt rá példa, hogy a haverokkal lementünk egy diszkóba és elhatároztam, hogy jól berúgok. Ennek az lett a vége, hogy megittam fél üveg pezsgőt, és mindenkit végigfogdostam a táncparketten, aki az utamba akadt. Elképesztően gátlástalan tudok lenni a piától" - állapítja meg Áron, aki tizenkét éve él boldog párkapcsolatban és kilenc hónapos Máté fiúk bearanyozza az életüket.

 

 

-Vikus-

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.