Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Áron a JOY magazinba

2008.07.27

Bárkit túlbeszél. Kovács Áron, a Popdaráló műsorvezetője mindig pörög, ha társaságban van, pláne ha szép lányok veszik körbe. Nekünk is dumált egy s mást.

 

JOY: Délelőtt még anyaszült meztelenül mutogattad magad a Margitszigeten, mi meg nem tudtunk rávenni, hogy levedd az ingedet. Ez nem igazság...!


Kovács Áron: Ne vegyétek magatokra, de nem vagyok vetkőzős fajta. Az a „pőrén mutogatás” egyébként nem volt öncélú. A Popdarálóban elvesztettem egy fogadást, és csak betartottam a szavam. Én erre mindig nagyon ügyelek. Úgyhogy levetkőztem – és nem csak a nem létező gátlásaimat –, majd motorra pattanva mentem egy kört. A testem viszont a szezon eleji formáját mutatta, úgyhogy egyelőre ennyit engedhetek meg a szemeknek.

JOY: Akkor ezt ígéretnek vehetjük? Később betekintést nyerhetünk a szezon végi formádba?


Kovács Áron:…..


JOY: Egyébként akkor is mindig betartottad a szavad, amikor udvaroltál egy lánynak?


Kovács Áron: Engem két dologért szeretnek a nők, már ha szeretnek. Egyrészt amit kérdezek, azt azért teszem, mert tényleg érdekel a válasz. Másrészt amit mondok, azt úgy is gondolom. Nem szeretek hátsó nagy kanyarokkal dolgozni, rögtön a lényegre térek.

JOY: Hogyan bókolsz?Kovács Áron: A világon a legegyszerűbb, ha azt mondod valakinek: „Gyönyörű vagy!” De ezt persze úgy kell mondani, hogy abban benne legyen, tényleg így érzed. Sosem a „mit”, hanem a „hogyan” a lényeg!

JOY: És tényleg nem tartod magad szexi pasinak?


Kovács Áron: Szexi legyen egy csaj, egy bugyi, egy pillantás. Pasira mondják inkább azt, hogy macsó, jóképű vagy szívdöglesztő. Ez már klassz érzés.

JOY: A Claudia-show-ban csak úgy néztél, amikor a Ciccolina tanácsokat adott, milyen gyümölcsökkel tálald magadnak a feleségedet, amiket majd leehetsz a testéről.


Kovács Áron: Bevallom, régi vágású srác vagyok. Fölteszem az asztalra, aztán hadd szóljon... Ott gyümölcsnek helye nincs. Én malackás álarcot se veszek fel ahhoz, hogy jól érezzem magam. Azt persze nem állítom, hogy egy jó kis harisnyakötő vagy egy nővérkés kosztüm nem indít be... Mármint a csajon.

KépAz interjú folytatását a JOY júniusi számában olvashatod.

 

-Vikus-

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.