Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Állandó kísértésben élek...

2009.04.06

Kilenc éve házas, azt mondja, eddig csak gondolatban lépett félre. Pedig kísértés akad bőven, van olyan hölgyrajongó, aki a fehérneműjét küldte el a műsorvezetőnek. De Áron hűséges a feleségéhez, s ennek jeleként a testére tetováltatta a nevének kezdőbetűjét.

 

Házassága előtt előfordult, hogy több hölgy is volt egyszerre az életében, ekkoriban Áron még nem gondolt a házasságra. "Valahogy a saját magamról alkotott, vad, motorozós, bőrdzsekis énképembe nem illett bele a házasság" - meséli a Mr és Mrs sztárja. Aztán megismerte Gabit, akibe egy csapásra szerelmes lett, de házasodni csak nem akart. "Ő egy igazi vadmacska, soha nem volt még olyan barátnőm, akivel hónapokig ki sem jöttünk a szobából. A megismerkedésünk után két héttel Gabi hozzám költözött, pontosabban a szüleimhez, mert akkor még velük laktam. Olyan jól éreztük magunkat kettesben, hogy olykor figyelmeztettek minket, mozduljunk már ki a szobából, mert még napfény sem ér minket. " Áronnak eszébe sem jutott, hogy megkérje szerelme kezét, mert úgy gondolta, hogy ezzel a lépéssel megváltozna az egész addigi élete. "Egyik este mindezt megvallottam Gabinak, aki csodálkozva kérdezte: Csak emiatt nem akarom elvenni őt? Bólogattam, mire azt mondta, hogy ez ostobaság, hiszen az esküvő után is ugyanaz az ember maradnék, ugyanúgy élnénk tovább, mint eddig. Akkor döbbentem rá, hogy tényleg ennyire egyszerű az egész, úgyhogy ha Gabi nem is kérte a kezemet, de felnyitotta a szememet, és rábeszélt a házasságra. És neki lett igaza."

Hisz miután megszületett Áron és Gabi kisfia, Máté, a műsorvezető szabadsága ugyanúgy megmaradt, mint azelőtt. "Nem csak pelenkázok, de továbbra is eljárok szórakozni, kikapcsolódni a haverokkal, és ha hazamegyek, akkor már egy békés, szeretetteljes otthon fogad! Én pedig szeretek hazamenni.!"

Áron egyszerre férj és családapa, emellett pedig igazán szabad életet él. Munkája miatt sokat forgat, rengeteg partira jár, a nők pedig kedvelik a nagy dumás, jó humorú férfit. "Mi tagadás, sokszor erős kísértésnek vagyok kitéve. Kaptam már fehérneműt, telefonszámot, olyan felajánlkozást, ahol nem csak ketten lettünk volna az ágyban. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem gondolkodom el ezeken az ajánlatokon, sőt, fejben félre is lépek, hiszen férfi vagyok, van fantáziám, és el tudom képzelni, mi történhetne.

De ha csak fejben játszadozom el a gondolattal az nem számít megcsalásnak. A feleségem pontosan tudja, hogy soha nem kockáztatnám a házasságomat egy kalandért. Korábban persze voltak féltékenységi jelenetek, de 13 évnyi együttélés és hűség után már megbízunk egymásban. Gabi tisztában van vele, hogy vannak kísértések, beszélgetek, olykor flörtölök is hölgyekkel, de van egy határ, amit nem lépek át. Soha nem is tenném!"

 

 

Rábeszélte a feleségét: jöhet a második baba

 

Máté másfél éves, és már lehet vele játszani. "Sajnos én kevesebbet vagyok vele, mint a feleségem. Így aztán Gabi gyakrabban kényszerül arra, hogy szigorúbb legyen, ennek ellenére Máté rám jobban hallgat. Eleven srác, de ezerszer inkább ilyen rosszcsont legyen, mint magának való gyerek. A feleségem azt mondta, nem akarja megosztani a szeretetét mással, ezért egyelőre nem akar másik gyereket. De megmagyaráztam neki, jut a szeretetünkből kettőnek is, így egyre jobban hajlik arra, hogy kistestvére legyen Máténak. Ezúttal kislányt szeretnénk."

 

 

-Vikus-

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.