Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Áll az alku...

2009.04.25

Május 4-től új műsorrend lép életbe a TV2-őn. A csatorna programtervezői valószínűleg rendszeres olvasói a STOPnak, ahol már többször jeleztük: ideje lenne "egymásnak engedni" a Jóban Rosszbant és az RTL Klub sikersorozatát. A Barátok közt eddig a Hal a tortán műsoridejében jelentkezett, a főzőműsor pihentetésével azonban a kórházsorozat összekerül a konkurencia sikerműsorával.

 

Az újra induló Áll az Alku Kovács Áronnal alaposan felkavarja a TV2 műsorrendjét, hiszen a huszonegy táskát szorongató játékos izgalmas küzdelme váltja a Mr és Mrs című sztárpár-showt.

A legszembetűnőbb változás, hogy a Hal a tortán januárban beharangozott pihentetése májusban történik meg, a vendégjáró valóságshow hosszabb időre lekerül a képernyőről.

A Tények után kezdődő Áll az Alkut így az egyre népszerűbbé váló Jóban Rosszban követi, 20 óra 20 perctől, vagyig 20 perccel korábban kezdődik, mint a konkurencia napi sorozata. Az eddigi műsorrendben a Jóban Rosszban épp véget ért, mire a Barátok közt kezdődött.

A TV2 korábban már sikeresen "húzott" a konkurenciára egy jól futó műsort. Joshi Bharat beszélgetős műsora néhány hónapja már egyszerre fut a Mónika Show-val. A kereskedelmileg fontos 18-49 éves korosztály körében ugyan az RTL műsora a nézettebb, de a teljes lakosság körében Joshi a befutó. Vélhetően hasonló feladata lesz a kórházsorozatnak is, vagyis, hogy megtörje a konkurencia uralmát.

A korán fekvő sorozatfüggők kedvéért a TV2 hétfőn, kedden és szerdán a csatorna sikersorozatait vetíti, csütörtökön és pénteken pedig szórakoztató, egész estés filmek kerülnek sugárzásra.

Újdonság még májustól, hogy a Tények is bejelentkezik pár percben a legfontosabb hírekkel és természetesen lesz Aktív Extra is.

Az Áll az Alku pedig új díszletben, új szereplőkkel és új műsorvezetővel, de a régi titokzatos bankigazgatóval várja az izgalmas játék-show rajongóit.

 

A TV2 arca vallja: nem könnyű egyszerre 21 nővel

 

Egyszerre van nehéz és könnyű dolga Kovács Áronnak, a TV2 műsorvezetőjének, hiszen május 4-én induló műsora, az Áll az alku igen jól ismert és népszerű formátum.

Az új házigazda már az első forgatási napon megismerkedett a huszonegy táskát tartó csinos lánnyal, ami miatt megérti, ha férfitársai irigykedve néznek rá.

"Biztos sokan irigykednek ezért a munkáért a férfitársaim közül, de el kell mondanom, hogy huszonegy nővel elbírni még egy forgatáson sem könnyű" - mondta Áron a Blikknek.

 

 

-Vikus-

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.