Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kovács Áron receptjei

2008.08.23

Bár elsőként ragadott fakanalat Kovács Áron, pontszámait tekintve őstehetség. Egy kis gyakorlás és a főzés is olyan jól megy majd neki, mint a bulizás.

 

Leves: Bográcsgulyás
Hozzávalók: vöröshagyma, paradicsom, paprika, szalonna, pirospaprika, sárgarépa, fokhagyma, olaj, hús, pirospaprika, só
Recept:
A vöröshagymát olajon megdinszteljük, pirospaprikát szórunk rá,majd beletesszük a felkockázott húst és egy kevés vizet öntünk hozzá. Belevágjuk a zöldségeket, felengedjük vízzel és puhára főzzük.

Főétel: Provance-i csirke
Hozzávalók: csirkemell, olíva olaj, újhagyma, cukkini, oregano, paradicsom konzerv, csirkemell, tészta
Recept:
A csirkemellet csíkokra vágjuk olajon megpirítjuk, hozzáadjuk az újhagymát és megdinszteljük. Ráöntjük a felkockázott cukkinit, oreganoval fűszerezzük és paradicsomkonzervet öntünk rá. Összerottyantjuk és tésztával tálaljuk.

Desszert: Citromkrém
Hozzávalók: habtejszín, cukor, citrom, babapiskóta, tört dió
Recept:
Felverjük a tejszínt, hozzákeverjük a cukrot, citrom héját reszelünk bele, és a levét belenyomjuk. Egy tálba alulra krémet simítunk, ráfektetjük a babapiskótákat, és a tetejére ismét krémet kenünk. Kihűtve tálaljuk.

 

-Vikus-

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.